Manteniment informàtic Viladecans

manteniment informàtic Viladecans

MANTENIMENT INFORMÀTIC VILADECANS

La nostra empresa ofereix serveis integrals de Manteniment Informàtic a Viladecans per a totes aquelles empreses i instal.lacions informàtiques que precisin d’un òptim i expert servei de manteniment informàtic.

manteniment informàtic Viladecans

Manteniment informàtic Viladecans:
El nostre servei de manteniment informàtic dóna cobertura a totes les empreses i institucions ubicades a Viladecans.

Disposem de tècnics informàtics amb gran experiència i experts en la gestió integral informàtica i de noves tecnologies, donant assessorament, servei tècnic a usuaris i servidors, prevenció i seguretat informàtica, i cobrint totes les necessitats que la seva empresa requereix.

manteniment informàtic Viladecans

EXTRANET PER A CADA CLIENT DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

Tots els nostres clients de manteniment informàtic disposen d’una potent extranet per a la gestió total de les seves incidències.

AVANTATGES DE L’EXTRANET DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

Consultes de consums, albarans de treball, suports remots, avisos, permisos, etc.. tot a temps real i on-line des de gestinet.com.

manteniment informàtic Viladecans        manteniment informàtic Viladecans       manteniment informàtic Viladecans

Aquesta extranet ha estat desenvolupada pel nostre departament de programació, ajustant-se a les necessitats reals del nostre servei de manteniment informàtic i adequant-la a les exigències dels nostres clients. Es tracta d’un aplicatiu únic i pioner en el nostre sector.

La nostra empresa compta amb un equip informàtic professional i especialitzat en gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell, comptant amb clients importants i realitzant la gestió de les seves instal·lacions de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic, depenent de les necessitats de cada client. Podeu demanar més informació o un pressupost específic al telèfon:

Més informació: 902 88 76 76 – 93 817 40 25

manteniment informàtic Viladecansmanteniment informàtic Viladecans

MANTENIMENT INFORMÀTIC VILADECANS  |  MANTENIMENT INFORMÀTICA VILADECANS

manteniment informàtic Viladecans

Li recordem que la nostra empresa realitza contractes de manteniment informàtic de prevenció, reparació i seguiment constant, en cap cas realitzem intervencions informàtiques esporàdiques a empreses sense un contracte estipulat.