Disseny web

Som pioners en dissenys i estructuracions de webs per a empreses i institucions aplicant-se a la realitat i a la demanda dins el seu sector. El millor disseny web a l’abast de tothom.

Disseny Web

Creació pàgines web multi-dispositius. Optimització a totes les plataformes i dispositius de navegació.

Realitzem estudis i anàlisis per a conèixer la necessitat d’un projecte dins Internet, assessorament constant i executant un fort seguiment per a garantir l’èxit del projecte realitzat.

La nostra experiència ens diu que aquest tipus de projecte o disseny web ha anat variant en la seva estructuració i disseny. Actualment existeixen molts webs corporatius sense interactuació i amb continguts desfasats i sense actualitzar. Cal tenir ben clar que la imatge que es transmet per Internet és la porta d’un possible client a l’hora d’accedir al seu web.

Disseny Web Gestinet

Portals interactius

En els darrers anys s’ha anat potenciant un nou disseny i estructuració de web, anomenat Portal. Es tracta d’un format de web àgil i de fàcil utilització, buscant una experiència agradable per l’internauta i d’aquesta forma, aquest tingui una imatge positiva i no dubti en tornar a accedir al web/portal.

Portals web - Gestinet

Cal partir del fet que un internauta pot ésser un usuari sense cap coneixement ni experiència dins Internet.

També, el gran atractiu què té el format web Portal és que en una sola ullada es té accés a gairebé tots els continguts d’aquest. Així s’evita que l’usuari es perdi o hagi de realitzar passos innecessaris.

Webs ajuntaments

Actualment els ajuntaments (depenent del seu tamany) generen una gran documentació en comissió de govern, plens, anuncis, edictes, bans, ordenances, etc.. Per aquesta raó l’estructuració del seu web ha de ser àgil i d’intuïtiva navegació, estructurant tota aquesta informació de la forma més clara i pràctica possible.

Per a cada ajuntament i institució realitzem un estudi de les seves necessitats dins Internet i les intencions de projecció de la seva informació al web.

Web ajuntaments

Comerç virtual

Dediquem tots els nostres esforços a consolidar-nos com a empresa especialitzada en plataformes B2B (business to business) i B2C (business to consumer) El nostre personal compta amb una gran experiència en aquest tipus d’aplicacions, oferint sempre un disseny i desenvolupament del més alt nivell.

Botigues on-line - e-comerce - Gestinet
Actualment existeixen plataformes o aplicacions independents per a realitzar el B2B i B2C. Nosaltres creiem que aquests sistemes queden obsolets fàcilment i encareixen el projecte ja que la nostra empresa dissenya i estructura el comerç i plataforma segons les necessitats del projecte, és a dir, comptem amb programadors especialitzats en aquest sistema i creem una plataforma única i específica per a cada projecte.

Oferim als nostres clients i amics la possibilitat tecnològica de realitzar comerços virtuals sense limitacions de cap tipus. Nombre indefinit de productes, de categories, subcategories, múltiples estructuracions, formes de pagament, etc.

Intranets i Extranets

Planifiquem i dissenyem tot tipus d’Intranets i Extranets. Les Intranets són eines fonamentals per a grans/mitjanes empreses i institucions, agilitzant el treball i els esforços del personal que les utilitza.

Les principals aplicacions que realitzem per a Intranets són per a l’obtenció d’informació i dades de forma instantània, gestions internes, controls d’stoc, interactuació entre treballadors, etc…

Intranets - Extranets - Gestinet

Disseny Web Responsive

Empresa disseny web

Summary
Review Date
Reviewed Item
Disseny Web
Author Rating
51star1star1star1star1star