Manteniment informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC. Disposem d’un equip de tècnics informàtics amb experiència en gestió de xarxes informàtiques d’empreses. Oferim un servei complet d’assistència a les oficines del client i suport tècnic constant.

MANTENIMENT INFORMÀTIC PRESENCIAL I REMOT. Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment de xarxes i aparells informàtics de forma presencial a les oficines dels clients que contracten aquest servei. La nostra zona d’actuació és a tota Catalunya i València.

A Gestinet coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic, perque tots els equips estiguin actualitzats i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa i servidors.

MANTENIMENT INFORMÀTIC BARCELONA
MANTENIMENT INFORMÀTIC VALENCIA
MANTENIMENT INFORMÀTIC TARRAGONA
MANTENIMENT INFORMÀTIC LLEIDA
MANTENIMENT INFORMÀTIC GIRONA
MANTENIMENT INFORMÀTIC CASTELLÓ

manteniment informàtic

manteniment informàtica

EXTRANET PER A CADA CLIENT DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

Tots els nostres clients de manteniment informàtic disposen d’una potent extranet per a la gestió total de les seves incidències, consultes de consums, albarans de treball, suports remots, avisos, permisos, etc.. tot a temps real i on-line des de gestinet.com.

AVANTATGES DE L’EXTRANET DE GESTINET

Consultes sobre consums, albarans de traball, suport remot, avisos, permisos, etc.. tot a temps real i on-line des de gestinet.com.

Manteniment informàtica        Manteniment informàtica gestinet       Manteniment informàtica

Aquesta extranet ha estat desenvolupada pel nostre departament de programació, ajustant-se a les necessitats reals del nostre servei de manteniment informàtic i adequant-la a les exigències dels nostres clients. Es tracta d’un aplicatiu únic i pioner en el nostre sector.

Actualment la nostra empresa dona als seus clients la resposta informàtica urgent més ràpida del nostre sector sobre incidències informàtiques greus, amb un compromís de 3 a 4 hores des de la recepció de la incidència.

La nostra empresa compta amb un equip informàtic professional i especialitzat en gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell, comptant amb clients importants i realitzant la gestió de les seves instal·lacions de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic, depenent de les necessitats de cada client. Podeu demanar més informació o un pressupost específic al telèfon:

Més informació: 902 88 76 76 ☎ 93 817 40 25

Manteniment informàticManteniment informàtica

Manteniment informatic

Li recordem que la nostra empresa realitza contractes de prevenció, reparació i seguiment constant, en cap cas realitzem intervencions informàtiques esporàdiques a empreses sense un contracte estipulat.

Som distribuïdors i partners oficials i certificats de les millors marques i fabricants de software i hardware.

La nostra empresa compta amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

Informació sobre Enginyeria Informàtica

Summary
Review Date
Reviewed Item
Manteniment informàtic
Author Rating
51star1star1star1star1star