Manteniment informàtic Esplugues de Llobregat

Manteniment informàtic Esplugues de Llobregat

MANTENIMENT INFORMÀTIC ESPLUGUES DE LLOBREGAT

La nostra empresa ofereix serveis integrals de manteniment informàtic a Esplugues de Llobregat per a totes aquelles empreses i instal.lacions informàtiques que precisin d’un òptim i expert servei de manteniment informàtic.

Manteniment informàtic Esplugues de Llobregat

Manteniment informàtic Esplugues de Llobregat:
El nostre servei de manteniment informàtic dóna cobertura a totes les empreses i institucions ubicades a Esplugues de Llobregat.

Disposem de tècnics informàtics amb gran experiència i experts en la gestió integral informàtica i de noves tecnologies, donant assessorament, servei tècnic a usuaris i servidors, prevenció i seguretat informàtica, i cobrint totes les necessitats que la seva empresa requereix.

Manteniment informàtic Esplugues de Llobregat

EXTRANET PER A CADA CLIENT DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

Tots els nostres clients de manteniment informàtic disposen d’una potent extranet per a la gestió total de les seves incidències.

AVANTATGES DE L’EXTRANET DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

Consultes de consums, albarans de treball, suports remots, avisos, permisos, etc.. tot a temps real i on-line des de gestinet.com.

Manteniment informàtic Esplugues de Llobregat        Manteniment informàtic Esplugues de Llobregat       Manteniment informàtic Esplugues de Llobregat

Aquesta extranet ha estat desenvolupada pel nostre departament de programació, ajustant-se a les necessitats reals del nostre servei de manteniment informàtic i adequant-la a les exigències dels nostres clients. Es tracta d’un aplicatiu únic i pioner en el nostre sector.

La nostra empresa compta amb un equip informàtic professional i especialitzat en gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell, comptant amb clients importants i realitzant la gestió de les seves instal·lacions de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic, depenent de les necessitats de cada client. Podeu demanar més informació o un pressupost específic al telèfon:

Més informació: 902 88 76 76 – 93 817 40 25

Manteniment informàtic Esplugues de LlobregatManteniment informàtic Esplugues de Llobregat

MANTENIMENT INFORMÀTIC ESPLUGUES DE LLOBREGAT
MANTENIMENT INFORMÀTICA ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Manteniment informàtic Esplugues de Llobregat

Li recordem que la nostra empresa realitza contractes de manteniment informàtic de prevenció, reparació i seguiment constant, en cap cas realitzem intervencions informàtiques esporàdiques a empreses sense un contracte estipulat.