Xarxes Socials

Gestinet ofereix el seu servei expert i consolidat de gestió i explotació de xarxes socials per a clients amb necessitats de transmetre, donar a conèixer i crear comunitat a l’entorn de la seva persona, marca, servei, producte.. Utilitzant mitjans digitals tecnològics específics amb un ús social consolidat com Facebook, Twitter, Blogs, Youtube, Tuenti, etc.. Assessorant i donant suport constant davant cadascuna de les accions i actuacions a realitzar.

Xarxes Socials

La nostra empresa compta amb personal expert en l’administració i gestió de xarxes socials, amb eïnes avançades per a una divulgació i comunicació elegant i creïble amb els usuaris, com per exemple equips de vídeo-càmera professional per a la realització de vídeos avançats i d’alta qualitat. Aquest equip humà disposa de gran experiència per a assessorar i executar accions de màrketing dissenyades i pensades pels usuaris de xarxes socials.

Gestinet ofereix el seu servei de Community Manager expert i amb una vocació evolucionada de transmetre, generar opinió i provocar l’interès dels usuaris de les xarxes socials.

Gràcies als serveis professionals en xarxes socials de Gestinet, hem aconseguit que clients i col.laboradors nostres arribin a una gran massa de clients potencials, consolidant la seva marca, creant un entorn de diàleg i generant experiències properes i productives, tant per a l’usuari final com pel propi client.

Actualment hi ha innumerables propostes d’ús social a internet, i a Gestinet creiem que la gran majoria tenen el seu públic i poden cumplir amb la seva finalitat, segons l’ús, evolució, continguts, entorn, etc.. Per aquest motiu, la nostra empresa assessora i realitza un estudi amb una proposta concreta per a cada client, en funció de les necessitats i objectius a cumplir en cada cas específic.

Aconsellem a tots els nostres clients i amics que estiguin interessats en donar-se a conèixer dins les xarxes socials, què utilitzin aquesta tecnologia tant avantatjosa de la mà d’una empresa com Gestinet, què assessori, proposi i gestioni amb professionalitat i coneixament sobre aquests sistemes de divulgació i relació socials.

Social Media Pro

Social Media Pro sorgeix de la visió evolucionada per part de l’equip expert de Gestinet dins les xarxes socials i les seves possibilitats dins el món del marketing, donant màxima atenció a la proximitat i relació amb els shoppers, usuaris i consumidors.

Es tracta d’un conjunt d’eines de suport i recursos dissenyats per a la creació i gestió d’estratègies de marketing social.

SocialMedia-Facebook

Mitjançant les xarxes socials es creen campanyes promocionals “in store” amb la implicació del punt de venda existent, per qualsevol tipus de Retailer.

Cada campanya es dissenya amb uns objectius concrets i acordats amb el client potenciant clarament un missatge creatiu, diferent, únic i exclusiu.

Objectius de Social Media Pro

– Activar el moviment en les Xarxes Socials del client com a generador d’accions comercials.
– Crear simpatia de marca i sensacio de properitat amb els usuaris de xarxes socials (friendly business strategy).
– Animar la rotació en el Punt de Venda.
– Incrementar la massa crítica de la marca tant off com on line.
– Crear una personalitat diferenciada i sorprenent on la interacció amb el shopper i consumidor hi juga un paper destacat. Aquest, sempre obté un benefici de la seva interacció.
– Permet crear un Eix Comunicatiu que permeti ser explotat i doni joc.
– Facilitar la comunicació i l’accés a les diferents accions.
– Mecànica senzilla i fácil usabilitat.

Extranet SMpro

És un aplicatiu de gestió web avançat creat per Gestinet, amb la finalitat de gestionar els processos promocionals de cada campanya, i s’utilitza per a la interactuació amb els usuaris finals, aconseguint i extraient totes les dades i valors estadístics de cada acció comercial desenvolupada.

ExtranetSocialMedia-Facebook

Empresa i Xarxes Socials

Empresa Xarxes Socials

Summary
Review Date
Reviewed Item
Xarxes Socials
Author Rating
51star1star1star1star1star