Per què és important la velocitat del seu lloc web?

Perquè la velocitat del seu lloc afecta a totes les mètriques importants:

  • Rànquing de cerca.
  • El percentatge d’abandonaments.
  • Conversió.
  • Pàgines vistes.
  • Satisfacció de lectors.

Aquests factors han de ser gestionats des del principi del disseny web del lloc, sent de summa importància estudiar minuciosament tot el contingut que allotgem a la web amb la finalitat de fer un lloc més ràpid i alhora competitiu en l’àmbit web.

Un lloc web lent donarà lloc a una experiència d’usuari pobre. El seu percentatge d’abandonaments creixerà. La quantitat de pàgines vistes cauran, fins i tot els ingressos poden veure’s afectats per disposar d’una velocitat baixa del lloc.

Fer el seu lloc més ràpid pot augmentar les conversions, i les pàgines vistes, en ser més ràpid el contingut a mostrar. A més disminuirà notablement el percentatge d’abandonaments. Quantes vegades hem tancat un lloc web per esperar a veure els seus continguts que mai acaben de carregar-se?

Com afecta la velocitat en els cercadors?

La velocitat de la pàgina és un factor de rànquing en l’algoritme de Google. És a dir, els temps de càrrega ràpida són iguals a una classificació més alta. Aquest factor ens farà augmentar el posicionament web (SEO) del nostre lloc.

En definitiva, un lloc web més ràpid significa una millor experiència dels visitants, i un posicionament web (SEO) més alt en els cercadors.

En Gestinet disposem d’un equip professional de disseny web i desenvolupadors que tenen en compte tots aquests factors per millorar notablement la velocitat del seu lloc web, augmentant així el posicionament web en cercadors.

About the author

Josep Maria Vives Josep Maria Vives Asesoramiento y consultoría TIC, redes sociales, mantenimiento informático, tendencias en internet y estrategias de posicionamiento web.