Xarxes socials per a empreses?

Les xarxes socials s’han convertit en una de les parts més importants de la nostra vida quotidiana, ja que ens permet comunicar-nos amb un munt de gent. Es creen llocs web dedicats a crear xarxes socials i xarxes en línia. Aquests llocs són generalment comunitats creades per recolzar a un tema comú.

Quina importància tenen les xarxes socials per a les empreses?

Actualment cada vegada és més comú veure empreses que disposen d’enllaços a xarxes socials. Hi ha diversos motius pels quals una empresa decideix introduir-se al món de les xarxes socials:

  • Elevar la consciència de la seva marca entre els clients potencials.
  • Establir les millors pràctiques quant a la forma de desenvolupar el marc per a la millora de productes i serveis.
  • L’èxit d’aquesta campanya es pot controlar. YouTube mostra el nombre de visites en total, el nombre de Likes, el nombre del que no agrada, i també comenta directament sota el vídeo en si. En Facebook, una gran quantitat d’informació es pot trobar sobre l’èxit o el fracàs del producte, servei o marca.
  • Els nivells de servei al client també augmentaran ja que la relació entre el client i la companyia es convertirà en més propera.
  • Millorar el nivell de lideratge a través dels processos de pensament.

Juntament amb les raons anteriors, aquest punt de vista es una gran manera d’invertir temps i esforços en xarxes socials.

Em citat 5 bones raons, però encara hi ha moltes més i cada empresa decideix de quina forma vol utilitzar les xarxes socials i quines xarxes socials vol tenir.

El que és clar és que les xarxes socials beneficien a les empreses, als seus productes i als seus clients.

Gestinet compta amb personal expert en l’administració i gestió de xarxes socials, amb eines avançades per a una divulgació i comunicació elegant i creïble amb els usuaris.

About the author

Josep Maria Vives Josep Maria Vives Asesoramiento y consultoría TIC, redes sociales, mantenimiento informático, tendencias en internet y estrategias de posicionamiento web.