Avui dia tenir un lloc web simple i sense tenir en compte el disseny web ja no és suficient per arribar a l’el teu públic objectiu i mantenir-ho a prop de la teva marca. Hi ha milions de llocs web a Internet. Les persones estan condicionades a realitzar un escaneig visual de les pàgines i a sortir ràpidament si no se senten còmodes o interessades. Una de les formes per parar-los els peus i aconseguir que estiguin interessats en el que se li pot vendre o el que has de dir és mitjançant uns gràfics atractius i ben dissenyats.Com és lògic, les coses han canviat, i no solament es necessita aconseguir que es mantinguin a la pàgina sinó que a més en els projectes web:

 • Es necessita promoció en xarxes socials, a través de blogs, anuncis pagats i un altre tipus de estratègies de màrqueting on-line
 • Es necessita tenir tant el contingut com les imatges o el material audiovisual actualitzat
 • Cal optimitzar el contingut, el codi font i les paraules clau, per poder ser vist i millorar el posicionament en els cercadors.

Però cap dels punts anteriors ajudarà si el teu lloc web transmet que el teu negoci és petit o nou amb poc o cap pressupost, o el que és pitjor no t’interessa la impressió inicial de la teva empresa. I avui dia a més cal comptar amb l’augment de la utilització de dispositius mòbils que requereixen dissenys ben pensats i adaptables o “responsive”.

Solament hi ha una oportunitat de causar una primera impressió

Si el disseny web del teu lloc provoca que sigui incòmode en el moment de navegar i accedir a la informació, amb un aspecte poc professional, o amb elements desfasats, aquesta és la impressió que els visitants podran tenir del teu negoci. No cal començar amb aquest punt feble. El teu lloc web és probablement una de les coses més fàcils de controlar, i amb preus assequibles per obtenir serveis de disseny web professional. A Gestinet, tenim un equip preparat per oferir solucions ajustades tant al teu pressupost com a les teves necessitats, amb amplis coneixements de les últimes tendències en disseny web.

Disseny web

Igual que un aparador físic o espai comercial pot atreure o dissuadir als nous clients i a les vendes, l’aparença i la funcionalitat del teu lloc web o tenda virtual poden fer el mateix. No subestimis el teu usuari i la seva percepció subconscient del teu lloc web, i com la experiència de l’usuari en el teu lloc web, pot afectar a la seva decisió de compra o de contacte.Construir un lloc web, exigeix una planificació correcta, una bona comunicació, i una bona estratègia de màrqueting on-line una vegada finalitzat el projecte. En primer lloc cal determinar l’objectiu del teu lloc web, el teu públic objectiu, la teva imatge de marca i logotip i la forma d’implementar-los en el disseny.

Pots formular-te certes preguntes que t’ajudaran a entendre la importància del disseny web:

 • Estan el disseny, el contingut i les imatges ajudant a l’usuari a prendre una decisió, ja sigui be contactar amb tu, sol·licitar informació o comprar el teu producte?
 • Té un disseny atractiu però que no distregui l’atenció sobre els teus productes o serveis?
 • Flueix de manera coherent amb la teva imatge de marca, el disseny, el logotip o l’estètica general de la teva pàgina?
 • És fàcil navegar pel teu lloc per aconseguir la informació que el teu públic objectiu necessita?
 • Té un contingut que ajuda al fer que l’usuari romangui més temps a la teva pàgina i augmenti el seu interès pel teu negoci?
 • El teu disseny web posseeix un factor d’impressió elevat o imatge especial i treballada que ajudi a la percepció global del teu negoci?

Si desconeixes les respostes o no saps com aconseguir aquests objectius, no cal preocupar-se, a Gestinet disposem d’un equip professional de dissenyadors i desenvolupadors que té en compte aquests factors alhora que les teves preferències, els teus coneixements sobre el mercat i els objectius de la teva companyia abans del procés de disseny web.

Gestinet impliquem al client en el procés de planificació i disseny web perquè disposi de comunicació directa i constant per conèixer els diferents estadis del procés i realitzar les revisions necessàries abans del llançament.

Beneficis d’un bon disseny web:

 • Descens de la taxa de rebot: Els usuaris estaran més temps visitant el teu lloc i tindrà una major proporció de clics (Clic through rate)
 • Augment de vendes i de possibles clients: Un bon disseny web i unes trucades a l’acció efectives, motivaran al teu possible client per aconseguir el teu objectiu final.
 • Millora de la teva reputació i la teva imatge de marca: Causa una bona impressió que ajudarà a augmentar la confiança i credibilitat en la teva empresa. Uns bons gràfics donaran una confiança immediata en el teu negoci.
 • Augmenta la teva visibilitat: Amb un disseny web net, atractiu i professional, a més d’un contingut treballat i ben estructurat augmentaràs la teva posició en els cercadors i a la vegada aconseguiràs que els usuaris no solament s’interessin pel teu negoci, si no que comparteixin el teu lloc web i arribis a més clients potencials.

Contacta amb nosaltres trucant al 93 817 40 25 o mitjançant el nostre formulari de contacte.

About the author

Josep Maria Vives Josep Maria Vives Asesoramiento y consultoría TIC, redes sociales, mantenimiento informático, tendencias en internet y estrategias de posicionamiento web.