L’augment de l’ús dispositius móbils per navegar

Gairebé cada nou client en aquests dies vol una versió mòbil del seu lloc web. És pràcticament imprescindible, un disseny web per a cada model de dispositiu mòbil :

  • BlackBerry
  • iPhone
  • iPad
  • netbook, Kindle
  • Tablets

I totes les resolucions de pantalla han de ser compatibles, també. En els propers cinc anys, tindrem probablement necessitat de dissenyar per a una sèrie d’invencions addicionals.

Aquí és on entra en joc el disseny web Responsive. Hem de ser capaços d’arribar a tots els tipus d’usuaris, els que naveguen per ordinador, però també els usuaris que naveguen des de dispositius mòbils i tabletas. Són cada vegada més usuaris, això fa que ens replantegem el fet de tenir una pàgina amb un disseny web Responsive.

Què és el disseny web Responsive?

Responsive Web Design és l’enfocament que suggereix que el disseny web i desenvolupament han de respondre al comportament de l’usuari i el medi ambient basat en la grandària de pantalla, la plataforma i l’orientació. A mesura que l’usuari canvia del seu ordinador portàtil per l’iPad, el lloc hauria de canviar automàticament per adaptar-se a la resolució, la grandària de la imatge i les funcionalitats que tingui. El lloc web ha de tenir la tecnologia per respondre automàticament a les preferències de l’usuari. Això eliminaria la necessitat d’un disseny web diferent i una fase de desenvolupament per a cada nou aparell al mercat.

I bé, després de llegir tot això, pensi-ho ben si no té una pàgina web encara, faci-ho de la millor manera possible, utilitzi un disseny web Responsive. Una web per tots.

I si ja té un lloc web, pensi la importància de fer-ho Responsive. Ja que disposarà d’un major nombre d’usuaris que podran visitar el seu lloc web.

A Gestinet realitzem disseny web avançat, professional, i Responsive utilitzant les millors tècniques.

About the author

Josep Maria Vives Josep Maria Vives Asesoramiento y consultoría TIC, redes sociales, mantenimiento informático, tendencias en internet y estrategias de posicionamiento web.