Backup Remot

Gestinet Backup Remot és un servei de còpia remota de dades, via Internet, amb les màximes garanties de seguretat i confidencialitat. Es tracta d’un servei multi plataforma, automàtic i flexible, preparat per copiar sistemes Windows, Linux, Novell, Solaris i Mac.

La informació s’envia des de l’equip informàtic del client al centre de dades de Gestinet mitjançant protocols d’encriptació per garantir la seguretat de la transmissió. La restauració de dades es pot realitzar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Backup Remoto

Confidencialitat

Disposarà d’un codi d’usuari per poder accedir al nostre servidor, i d’un codi d’encriptació per accedir a les dades emmagatzemades, que s’encripten abans de ser enviades al nostre centre de dades.

Seguretat

El servei Gestinet Backup Remot li ofereix una alta fiabilitat. Les dades s’emmagatzemen en un centre de dades amb les ultimes mides de seguretat. A més, la informació està replicada en diferents servidors del nostre Data Center per garantir la integritat de forma constant.

Automatització del Backup

Gestinet Backup Remot li permet automatitzar tot el procés de backup. Simplement ha de tenir el seu ordinador engegat i connectat a Internet. Podrà recuperar les seves dades online des de casa seva o la seva oficina, o sol·licitar la recuperació mitjançant un dispositiu extern com CD, DVD, etc.

Backup Remoto

Tecnología

Gestinet Backup Remot utilitza tecnologia avançada i amb garanties, sistema que còpia únicament els blocs de dades que han canviat des de la còpia total inicial. Posteriorment les dades es comprimeixen abans d’enviar-se via internet. D’aquesta forma es redueix el temps i espai necessari per la còpia.

Ús fàcil i flexible

Podrà adaptar les opcions del servei a la seva política de backup i retenció de dades, triant els fitxers i carpetes que desitja copiar, la periodicitat, horari i l’històric que necessita.

Suport tècnic

El nostre servei tècnic està a la seva disposició per assessorar-li i donar-li suport.
Recomanem especialment el nostre producte Backup Remot per empreses que disposin d’un contracte de manteniment informàtic amb Gestinet, ja que d’aquesta forma els nostres tècnics realitzaran totes les feines que corresponguin a aquest servei sense costos addicionals i vostè es podrà despreocupar.

 

Informació Backup Remot: 902 88 76 76